Tel.: +386 (0)1 425 13 37 | +386 (0)1/426-96-89 | e-mail: galerija.azbe@siol.net

Prodaja starin

TIHA PRODAJA PREKO GALERIJE AŽBE

Galerija Ažbe vam omogoča, da vrhunska umetniška dela ali starine, ki dosegajo vrednost nad 5.000 EUR, prodajate preko tihe in zaupne prodaje. Tiha prodaja vam omogoča, da prodajate umetniška dela ali starine, ki jih ne želite javno objaviti v spletnem antikvariatu ampak ponuditi le izbranim kupcem ali zbirateljem, ki se v galeriji Ažbe zanimajo za ta umetniška dela.

 

Pri tihi prodaji z galerijo Ažbe ne sklenete nobene pogodbe in nimate nobenih obveznosti ter stroškov. Vse kar morate narediti je, da nam pišete na naslov: galerija.azbe@siol.net ali pokličete na 01 425 13 37 in nas obvestite, da bi želeli prodati določeno umetniško delo ali starino. Slike ali starine nam lahko prinesete tudi v galerijo. Ker nimate s tiho prodajo nobenih obveznosti, nas lahko obvestite o umetniškem delu ali starini, ki jo imate doma, in je v tem trenutku še niste pripravljeni prodati, razen seveda za ustrezno ceno. V tem primeru vas bomo kontaktirali in vi se odločite, ali želite sliko ali starino prodati ali ne.

 

Prosimo vas le, da nas obvestite, če slika ali starina ni več na voljo. Vse vaše posredovane podatke o umetniških delih za tiho prodajo bomo ustrezno shranili in zaščitili. Z vsemi informacijami o tihi prodaji bomo ravnali strogo zaupno.


Kako poteka tiha prodaja? 
Stranke in kupce galerije Ažbe, ki izrazijo željo po nakupu določenega avtorja, umetniškega dela ali starine obvestimo, da imamo v tihi prodaji mogoče na voljo umetniško delo ali starino, za katerega se zanima. Galerija Ažbe vas bo v tem primeru kontaktirala in vas obvestila o zanimanju za umetniško delo ali starino. V tem trenutku se začnejo pogovori o morebitni prodaji, ceni, cenitvi in ostalih pogojih.

 

Če se s prodajo in pogoji strinjate, potem z galerijo Ažbe sklenete komisijsko pogodbo o prodaji umetnine in galerija Ažbe bo za vas prodala umetniško delo. V tej fazi prodaje veljajo splošni pogoji za prodajo preko komisijske pogodbe. Če se s prodajo ali s pogoji ne strinjate, nas le obvestite, da niste zainteresirani. V tem primeru kupca obvestimo, da slika ali starina žal ni na voljo. Kupec v tihi prodaji v nobenem primeru ne pride do podatkov o lastniku slike ali starine.

 

Tiha prodaja vam tako omogoča preprosto in transparentno prodajo umetniških del ali starin.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefon 01 / 425 13 37 ali na galerija.azbe@siol.net.


Copyright © 2017 - sloANTIKA.si, Galerija Ažbe, Mestni trg 18 (2. nadstropje), 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel.: +386 (0)1 425 13 37 | +386 (0)1/426-96-89 | e-mail: galerija.azbe@siol.net