Tel.: +386 (0)1 425 13 37 | +386 (0)1/426-96-89 | e-mail: galerija.azbe@siol.net

Zasebnost

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov

S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da Galerija Ažbe d.o.o. zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih Galerija Ažbe d.o.o., ter da:

 

  • imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica,
  • lahko od Galerije Ažbe d.o.o. zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov,
  • imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu,
  • me bo Galerija Ažbe d.o.o. v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

 

Kako sloantika.com uporablja piškotke?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna. 

Na sloantika.si spletnih mestih uporabljamo različne vrste piškotkov. V vašem brskalniku so lahko shranjeni nekateri od piškotkov, opisanih spodaj, ali vse vrste piškotkov. Piškotke si lahko ogledate in jih upravljate v brskalniku (to morda ni mogoče v brskalnikih za mobilne naprave). 

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici. 


Vrste piškotkov

Nujno potrebni piškotki

To so piškotki, ki so vedno omogočeni in potrebni, da so osnovne funkcionalnosti strani mogoče. Vključujejo piškotke, ki omogočajo, da je vaše brskanje po naši strani nemoteno, tudi če med brskanjem obiščete kakšno drugo spletno mesto. Pomagajo, da vaša prijava in odjava poteka nemoteno in gladko hkrati pa pripomore k večji varnosti in je v skladu s predpisi.


Izvedbeni in funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo izboljšanje funkcionalnosti našega spletnega mesta. Omogočajo, da si spletno mesto zapomni vaše izbrane možnosti. Pomagajo nam izboljšati hitrost delovanja spletnega mesta oz. vašega brskanja po spletu, pomagajo nam si zapomniti spletna mesta, ki jih uporabljate več ter so nam v pomoč pri povezovanju z vašimi socialnimi omrežji. Z odjavo od teh piškotkov se bo delovanje brskanja po spletišču lahko upočasnilo, oglasna sporočila ne bodo ustrezna hkrati pa se ne boste mogli učinkovito povezovati z vašimi socialnimi omrežji Facebook, Twitter in drugimi.


sloantika.si piškotki:

  • REFERRER - piškotek se uporablja za shranjevanje informacij iz katere spletne strani ste prišli na sloantika.com.
  • SKINID - piškotek hrani informacijo o izbrani grafični temi .

Piškotki tretjih oseb:
  • __utma - piškotek uporablja tretje podjetje Google za merjenje obiskanosti spletnih strani.
  • __utmb - piškotek uporablja tretje podjetje Google za merjenje obiskanosti spletnih strani.
  • __utmc - piškotek uporablja tretje podjetje Google za merjenje obiskanosti spletnih strani.
  • __utmz - piškotek uporablja tretje podjetje Google za merjenje obiskanosti spletnih strani.

Copyright © 2017 - sloANTIKA.si, Galerija Ažbe, Mestni trg 18 (2. nadstropje), 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel.: +386 (0)1 425 13 37 | +386 (0)1/426-96-89 | e-mail: galerija.azbe@siol.net